KITS butikken

KITS Modetøj & Sko ejes privat af Kit Lundbæk.
Et veloplagt og serviceminded personale er altid klar til at betjene dig, og butikken fremstår i dag som én af Østjyllands største og flotteste modebutikker af sin art.

Med over 400 m2 salgsareal og 9 store prøverum, tilbyder butikken et kæmpe udvalg af mærkevaretøj, sko, smykker, tasker og andet tilbehør til kvinder.

Motorvejsafkørsel ved både Skødstrup og Egå er kun få minutter fra butikken, og beliggenheden er perfekt lige ud til – og parallelt med Grenåvej – 9 km fra Århus, med fri parkering foran butikken. Og bus 100, 120, 121, 122, 123 kører lige til døren. Bus 17 = 500 m.

Historien

Der var engang… Ja, sådan starter alle gode eventyr!

 

Efter en uddannelse indenfor modebranchen, og et job som assisterende butikschef i ét af Århus største modemagasiner, valgte Kit Lundbæk efter 2 fødsler, at være ”hjemmegående” for at passe sine børn.

 

”Textilerne sad imidlertid i blodet”, og hurtigt fik hun etableret salg af modetøj på sin privatadresse i Egå i skøn forening med børnepasningen.

Dette foregik i flere år, og blev udvidet med ”en lille shop” (udsalgssted) i nabolaget, hvor også postordresalg til hele Danmark, Grønland og Island blev arrangeret fra. Sammen med det stigende kundeunderlag, blev ideen til den spæde start af Kits så småt langsomt ”født” – og ”jagten” på egnede lokaler blev startet.

Voksende kundekreds

Fra oprindeligt at betjene kunder fra Egå og de omkringliggende postnumre, voksede kundekredsen geografisk de følgende år kraftigt, og med et udvidet kundeunderlag i en radius af ca. 60 km, var kunder fra hele Djursland, Randers i nord – og Odder i syd pludselig ”daglige gæster”. Og butikkens kapacitet var fyldt helt op ved spidsbelastninger.

 

Da chancen bød sig i år 2005 for at udvide lejemålet fra 280 m2 til over 600 m2 blev denne straks grebet. Diverse vægge blev væltet, og en total renovering og ombygning af hele lejemålet foregik over det næste halve år, hvor selve butikken i flere måneder blev drevet fra baglokalet.

 

Efter en ugens inspirationstur rundt i alle Londons mondæne, fashionable og eksklusive modebutikker, hvor ideer blev skabt og videreudviklet, åbnede ”Den nye Kits” i marts 2006 som én af Østjyllands største og flotteste butikker af sin art, med modetøj og sko til kvinder og piger fra 8 til 14 år.

 

Butikkens flotte indretning og meget store udvalg, med bl.a. 9 store prøverum, og et altid veloplagt og serviceminded personale, tiltrækker i dag kunder fra hele Østjylland.